Facaderenovering​ i
Kolding, Haderslev og omegn

Hos Murermester Jakob Andersen tilbyder vi grundig og effektiv facaderenovering af alle typer murværk. Har du en bolig i Christiansfeld nær Kolding, Haderslev eller andre steder i Sønderjylland, kan vi hjælpe dig med facaderenovering, så den fremstår som ny.

Kontakt os i dag

​Facaderenovering - Hvornår og hvordan?

​Vi har mange års erfaring med at genopfriske alle slags facader, hvilket forbedrer udseendet og holdbarheden. Ældre boliger vil uundgåeligt blive udsat for slitage, også når det kommer til facaden. Hvis pudsen skaller af, eller der siver vand ind i murværket er det tid til en facaderenovering.

Vi starter med en vandskuring der renser facaden. Herefter pudser vi facaden op, så den står som ny. Til slut udskiftes fuger, så det forhindrer vand i at komme igennem. Ganske enkelt en gennemgribende facaderenovering.

​Fordele ved Facaderenovering

Det kan være svært selv at vedligeholde facaden, derfor er assistance fra en professionel murer en rigtig god investering. Facaderenovering får ikke alene facaden til at se ud som ny, men øger samtidig boligens værdi. Huset bliver mere attraktivt, da det er husets ansigt udadtil.

​Det er ofte ret enkelt at udbedre eventuelle skader på facader. Er der utætheder, kan varmen sive ud, hvilket ikke er hensigtsmæssigt for indeklimaet og varmeforbrug. Der er derfor mange åbenlyse fordele ved facaderenovering som både tjener et formål i forhold til udseende, men også rent økonomisk.

​Facaderenovering til
konkurrencedygtige priser

Hvad koster en facaderenovering, hvis du nu gerne vil have pudset den gamle op? Det kommer an på størrelsen på væggen og opgavens omfang. Trænger dine facader til en effektiv facaderenovering, kan vi hjælpe med konkurrencedygtige priser, der er til at forstå.

Få et uforpligtende tilbud på facaderenovering​

Er dine facader forældet og ved at skalle af? Har du brug for en professionel og effektiv facaderenovering? Vi udføre arbejdet, så du får det bedst mulige resultat. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 23 34 00 22, eller skriv til os på e-mail jakoband@godmail.dk.​ Du kan også skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på en facaderenovering.

Ring i dag for en god aftale