Få et flot nyt badeværelse 

Drømmer du om renovering af badeværelse i din bolig i Christiansfeld, Kolding, Haderslev eller andre byer i Sønderjylland, kan vi hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed.

Vi har mere end 20 års erfaring som murer og entreprenør, vi kan vores kram og har stor indsigt og viden. Vi tilbyder renovering af badeværelse som fag- og totalentreprise, hvor du kun har en fast kontaktperson.

Vi kan hjælpe dig med at udleve din drøm om et helt nyt, moderne og funktionelt badeværelse med flotte elementer i rigtig høj kvalitet. Mulighederne er uendelige. Det er kun fantasien og budgettet, der sætter grænser.

Kontakt os i dag

Professionel renovering af
badeværelse i solide materialer

Har du brug for kompetent rådgivning og vejledning til renovering af badeværelse, kan vi hjælpe med at finde de rette løsninger og materialer, vores erfaring gør, at vi kan hjælpe dig med alt, hvad du har brug for når det gælder dit nye badeværelse.

Vi ved, hvad der går godt sammen, og hvilke materialer der er solide og holdbare. Uanset om du bor i en lejlighed eller i et hus, kan vi tage os af badeværelsesrenovering.​

​I forbindelse med renovering af badeværelse foretager vi også udskiftning af fliser og udskiftning af fuger. Skal du have helt nyt badeværelse eller nyt gulv i badeværelse, kan du tage os med på råd fra start, så vi kan klæde dig på til at vælge alt fra elementer til klinker.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen på at få renoveret badeværelset varierer fra opgave til opgave. Det kommer helt an på dine ønsker af klinker, funktioner, elementer og meget andet andet. Vi tilbyder gode priser på renovering af badeværelse i alle typer boliger, så du kan få et nyt badeværelse, der lever op til dine forventninger og indfrier dine drømme.

Skal vi hjælpe med at renovere dit badeværelse? 

​Så kunne du tænke dig at få moderniseret dit gamle badeværelse, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med professionel renovering af dit badeværelse. Kontakt os på telefon 2​3 34 00 22, eller skriv til os på e-mail jakoband@godmail.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring og hør mere