Tilbygning til hus i
Kolding, Haderslev og omegn

Drømmer du om en tilbygning til din bolig i Christiansfeld nær Kolding, Haderslev eller andre steder i Sønderjylland. Vores murermester har mange års erfaring på at opføre helt nye tilbygninger til alle typer huse.

​​Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan en sådan bygning kan udformes. Er du godt tilfreds med at bo, hvor du gør, men mangler du lidt ekstra plads? En tilbygning kan være en god løsning i stedet for at flytte.

​​Huset bliver også mere attraktivt ved at blive større, og du kan sælge det til en bedre pris, hvis det engang kommer på tale. Vi kan bygge en tilbygning, der kan integreres med det eksisterende, så det ser ensartet ud.

Kontakt os i dag

​Tilbygning i høj kvalitet

Har du planer om ombygning af parcelhus eller mere generel renovering af hus? Vi har erfaring med alle former for byggeri og særligt tilbygning til hus, hvilket vi udfører med de bedste materiale på markedet.

​​​​Hertil kan vi tilbyde rådgivning og totalentreprise, så du har en fast kontaktperson, der tager sig godt af dig og dit byggeri.

​​​​Du bliver inddraget i beslutningerne, men kan læne dig tilbage med sikkerheden om at arbejdet bliver udført professionelt. Vi har naturligvis kendskab til bygningsreglementer og byggetilladelser, så vi kan eksekvere på et projekt og føre det helt i mål.

​Tilbygning til konkurrencedygtige priser

Skal vi hjælpe dig med at føre dine boligdrømme ud i livet og opføre en helt ny tilbygning til din eksisterende bolig, tilbyder vi tilbygning til konkurrencedygtige priser. Men hvad koster en tilbygning? Prisen afhænger meget af byggeriets størrelse, hvor komplekst det er og hvilke materialer der bruges.

​Få et uforpligtende tilbud på en tilbygning

​Så står du og drømmer om en tilbygning til huset, er du velkommen til at kontakte os. Vi sætter en stor ære i at udføre arbejdet til perfektion og bygger vores virksomhed på tilfredse kunder. ​Vil du have en konkret pris på tilbygning eller har du spørgsmål, kan du kontakte os for at høre mere på telefon 23 34 00 22, eller skriv til os på e-mail jakoband@godmail.dk. Du kan også få fat på os ved at benytte vores kontaktformular. Beskriv din opgave så detaljeret som muligt, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på en tilbygning.

Ring i dag og hør mere