Grundig og effektiv facaderenovering​

Hos Murermester Jakob Andersen tilbyder vi grundig og effektiv facaderenovering af alle typer murværk. Har du en bolig i Christiansfeld nær Kolding, Haderslev eller andre steder i Sønderjylland, kan vi hjælpe dig med at få renoveret din facade, så den fremstår som ny. 

​Vi har mange års erfaring med at genopfriske alle slags facader, hvilket forandrer udseendet og holdbarheden til det bedre. Ældre boliger vil uundgåeligt blive udsat for slitage, også når det kommer til facaden. Facader renoveres, hvis pudsen skaller af, eller der siver vand ind i murværket. 

​Her foretager vi vandskuring (renser facaden) og pudser den op, så den står som ny. Fuger udskiftes, så det forhindrer vand i at komme igennem. Ganske enkelt en gennemgribende facaderenovering.

​Øg din boligs værdi med en facaderenovering

Hvad koster en facaderenovering, hvis du nu gerne vil have pudset den gamle op? Det kommer an på, hvilken forfatning den er i samt størrelsen af den.

Det kan være svært at vedligeholde selv, hvorfor assistance fra en professionel murer er en rigtig god investering, der ikke alene får facaden til at se ud som ny, men som også øger boligens værdi. Huset bliver mere attraktivt, da det er husets ansigt udadtil.

​Det er ofte ret enkelt at udbedre eventuelle skader på din facade. Er der utætheder, kan varmen sive ud, hvilket ikke er hensigtsmæssigt for indeklimaet og dit varmeforbrug. Der er derfor mange åbenlyse fordele ved at renovere og foretage en grundig vandskuring, som både tjener et formål i forhold til udseende, men også rent økonomisk.

​Favorable priser på renovering af pudset facade

Trænger dine facader til en effektiv facaderenovering, tilbyder vi en skarp facaderenovering pris, der er til at forstå. Skal vi se på dit projekt, kommer vi gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på en løsning.

​Vil du høre mere? Kontakt os på telefon 23 34 00 22, eller skriv til os på e-mail jakoband@godmail.dk.​