En god løsning i stedet for at flytte

Drømmer du om en tilbygning til din bolig i Christiansfeld nær Kolding, Haderslev eller andre steder i Sønderjylland, vores murermester har mange års erfaring på at opføre helt nye tilbygninger til alle typer huse. 

​Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan en sådan bygning kan udformes. Er du godt tilfreds med at bo, hvor du gør, men mangler du lidt ekstra plads? En tilbygning kan være en god løsning i stedet for at flytte. 

​Huset bliver også mere attraktivt ved at blive større, og du kan sælge det til en bedre pris, hvis det engang kommer på tale. Vi kan bygge en tilbygning, der kan integreres med det eksisterende, så det ser ensartet ud.

​Vi tilbyder en tilbygning i høj kvalitet

Har du planer om ombygning af parcelhus eller mere generel renovering af hus? Vi har erfaring med alle former for byggeri og særligt tilbygning til hus, hvilket vi udfører i nogle af de bedste materiale på markedet.

​​Hertil kan vi tilbyde rådgivning og totalentreprise, således at du har en fast kontaktperson, der tager sig godt af dig og dit byggeri.

​​Du bliver inddraget i beslutningerne, men kan læne dig tilbage med sikkerheden om at arbejdet bliver udført professionelt. Vi har naturligvis kendskab til bygningsreglementer og byggetilladelser, hvorfor vi kan eksekvere på et projekt og føre det helt i mål. Kontakt os endelig, hvis du har planer om ombygning.

​Gode tilbygningspriser

Skal vi hjælpe dig med at føre dine boligdrømme ud i livet og opføre en helt ny tilbygning til din eksisterende bolig, tilbyder vi gode priser på tilbygning.. Men hvad koster en tilbygning? Prisen afhænger meget af byggeriets størrelse, samt hvor komplekst det er.

​Vil du have en konkret pris, kan du kontakte os for at høre mere på telefon 23 34 00 22, eller skriv til os på e-mail jakoband@godmail.dk.